MJH/X-series

Crusher voor veeleisende professionele en hoge pk tractoren

MJH / X-serie is ontworpen voor de meest veeleisende professionals. Ontworpen voor middelgrote en grote tractoren, met opties voor meervoudige versnellingsoverbrenging. Tot 400 pk is toegestaan met X-series tandwieloverbrenging en 700 pk met dubbele X-series tandwieloverbrenging. Gepatenteerde Suokone POC-veiligheidskoppeling beschermt aandrijflijn- en rotorcomponenten, terwijl volledige krachtoverdracht mogelijk is. Er zijn verschillende rotoropties beschikbaar die het beste aansluiten bij uw situatie. De MJH / X kan worden uitgerust met de circulatie zeef.

• STB-rotor met kosteneffectieve conische hardmetalen frezen voor zware grond en dichte begroeiing.
• UNT-rotor met kosteneffectieve conische hardmetalen frezen en extra duurzame, gesmede beitelhouders voor extreme en abrasieve omstandigheden.

BASIS DATA

Rotor diameter 600mm

Vermogensbereik 200 – 750 PK

Werkdiepte 300 mm

Rotor breedtes (mm) 2410 / 3110 / 3510

VideoProduct brochure
martens iquipment machines MeriCrusher MJH x
Voor Professionele en hoge pk tractoren
STD Rotor – diameter 600mm
vermogensbereik 200 – 750 hp

MJHS / ROTO-SCREEN-SERIES

Crushers voor projecten waarbij fijn afgeschermd materiaal nodig is.

Ideaal voor middelgrote en grote tractoren tot 400 pk, met de nieuwste crushing-technologie. De MeriCrusher MJHS ROTO-SCREEN-serie brekers zijn ontworpen voor de meest veeleisende professionals en projecten. Aangedreven door de tandwieloverbrenging van de X-serie en altijd beschermd door de gepatenteerde Suokone POC-veiligheidskoppeling is volledige krachtoverbrenging verzekerd. Met verschillende rotoropties en een draaiend scherm van het circulatie rooster geeft de MeriCrusher MJHS ultiem eindresultaten in alle omstandigheden.

• STB-rotor met kosteneffectieve hardmetalen frezen voor zware grond en dichte begroeiing.
• UNT-rotor met kosteneffectieve hardmetalen frezen en extra duurzame, gesmede beitelhouders voor meer abrasieve en veeleisende omstandigheden

BASIS DATA

Rotor diameter 600mm

Vermogensbereik 200 – 400 PK

Werkdiepte 300 mm

Rotor breedtes (mm) 2410

Video

Geïnteresseerd in een Meri Crusher?

contact